Over­ mij

Eerlijk over mogelijkheden
Verwacht van mij geen mooie verhalen. Ik ben recht door zee en ga moeilijke thema’s niet uit de weg. Transparantie en heldere uitleg geven een duidelijk zicht op de mogelijkheden en dat maakt het makkelijker om weloverwogen beslissingen te nemen.

Ervaren financieel partner en adviseur
Ik ben ruim 25 jaar werkzaam geweest in de accountancy branche, waarvan 20 jaar als Accountant-Administratieconsulent met volledige certificerende bevoegdheid. Per 1 april 2023 ben ik op mijn eigen verzoek uitgeschreven als accountant. Niet omdat ik gestopt ben met mijn werkzaamheden maar voor een kantoor als BGF is de huidige druk op wet- en regelgeving niet meer zelfstandig te exploiteren. Om mijn dienstverlening op dezelfde wijze voort te zetten heb ik afspraken gemaakt met accountantskantoren in de regio zodat we altijd de gewenste en noodzakelijke accountantsverklaringen geregeld kunnen krijgen. Hierbij zorg ik, desgewenst, voor de juiste voorbereiding en dus effciciency.

BGF Advies 
Met alle kennis en ervaring die in inmiddels heb opgedaan ben ik in 2019 een advieskantoor gestart. Door de jaren heen heb ik ervaren dat het loont om altijd te streven naar een maximaal resultaat voor je opdrachtgever. Door mijn jarenlange ervaring kan ik je adviseren bij tal van onderwerpen. Om een beeld te geven van mijn uitgebreide werkterrein heb ik een aantal veelvoorkomende thema’s nader toegelicht. Er zijn echter nog veel meer thema’s denkbaar waarbij ik je kan bijstaan. Vraag gerust, ik geef je graag mijn eerlijke opinie over de (on)mogelijkheden.

image